Taula periòdica dels elements narratius

Aquesta és una d’aquestes coses curioses amb les que t’hi pots passar una bona, però molt bona estona. Es tracta d’una taula periòdica interactiva sobre els elements narratius, obra del dissenyador James Harris a través de la seva pàgina web Design Through Storytelling.

periodic_table_of_storytelling_by_computersherpa
La taula, com podeu veure, consta d’una llista d’elements que reemplacen els números atòmics i les configuracions d’electrons de cada element pels elements narratius que poden formar part de qualsevol història. Us recomano que us la mireu amb atenció, i n’exploreu els diferents elements, hàbilment organitzats per columnes, doncs cadascun porta a un enllaç de TV Tropes wiki on hi ha una explicació dels mateixos amb exemples en tot tipus de mitjans. (Clickant a la imatge del post anireu a parar a la taula periòdica intercativa).
The-Periodic-Table-of-Storytelling_detailExplorant la taula m’he adonat que a part de satisfer la meva curiositat, és una molt bona manera d’inspirar-se i jugar amb els elements per a construir noves histories, així que sens dubte la tindré en compte durant el procés d’escriptura de la tercera novel·la, en la que he començat a treballar recentment.

Què us sembla? Afegiríeu/ trauríeu algun element?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s